top of page

Een greep uit wat cliënten over mij zeggen:

M.H. uit Veenendaal:

“Bij Simone voel ik mij vertrouwd en veilig. Zij is rustig, neemt de tijd voor me en voelt mij heel goed aan. Dat is erg fijn! Eindelijk iemand die mij begrijpt, met mijn zorgen, hooggevoeligheid en (extreme) moeheid. Door de coachgesprekken met haar krijg ik steeds meer inzicht in mijn eigen handelen en 'zijn'. Ik ben goed zoals ik ben, en heb zelf de regie. Ik heb nu al veel meer rust in mij en voel me energieker. Met name door te leren voelen en stil te staan bij vragen als: wat maakt mij blij en hoe voel ik me? En Simone weet mij daar heel goed bij te helpen!”

C.M. uit Wageningen:

Toen Simone bij mijn eerste kennismaking met haar begon over "wilskrachtig hooggevoelig", wist ik direct dat dit over mij ging. 

De systemische sessies en het lichaamsgerichte werk heb ik als heel prettig en waardevol ervaren. 

Mooi om te zien hoe de innerlijke familie mij inzichten heeft gegeven in mezelf. 

De rust, aandacht en zorgvuldigheid van Simone heb ik als heel prettig ervaren. 

Het heeft me verder gebracht. 

I.vd G. uit Wageningen:

“Simone is vriendelijk, rustig en enthousiast en bezit van nature een soort warmte en kalmte die me een gevoel van vertrouwen geven. Ik voel me bij haar op m’n gemak en voel me vrij alles te zeggen en alles te laten zijn wat zich aandient. “

T.M. uit Wageningen:

Mijn kind is hooggevoelig. Mijn man is hooggevoelig. En ik ook.. Ooit voelde dit als een verschrikkelijke opgave, maar nu kan ik steeds meer de schoonheid ervan inzien... en kan ik er zelfs van genieten!!

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik daarbij Simone mocht ontmoeten op mijn pad, in mijn zoektocht hoe ik het beste kan omgaan met al die gevoeligheid binnen mijn gezin.

Zij gaf mij een duidelijker inzicht (wat betekent het?) en leerde mij een liefdevol begrip (hoe ga ik er goed mee om?) van het fenomeen hooggevoeligheid.

Simone luisterde als coach steeds met volle aandacht en liep met veel geduld, wijsheid en open hart met me mee in dit bewustwordingsproces. Ze leerde mij het gedrag van mijn kind/man/familie/vrienden én mezelf beter te begrijpen o.a. door gebruik te maken van het verhelderende model van de Innerlijke Familie. Ze hielp mij mezelf weer te voelen en zo bewuster te worden van mijn eigen kracht, wat de aanzet was van een positieve gedragsverandering voor mijn hele gezin.

Zowel de oudercursus die ik bij Simone volgde als de inloopochtenden die zij 2-maandelijks organiseert (en waar ik élke keer naar uitkijk), voelen als een warm bad van herkenning.

Simone weet waar ze over praat en deelt graag haar vele bronnen van informatie, maar meer nog krijg ik van haar bij al onze ontmoetingen ook veel tips en concrete handvatten waar ik thuis mee verder kan.

Simone draagt voor mij enorm bij aan het warme gevoel van weten dat je er niet alleen mee staat, van mogen zijn wie je bent, van jezelf en je omgeving leren rekening houden met je gevoeligheid. Wat haar zo mooi kenmerkt is dat ze je de ruimte geeft zodat je jezelf kan vinden/zijn, en dat is zoveel waard.

Anne-Lotte:

Na bij mijn psycholoog volledig uitgepraat (en uitgeput) te zijn kwam ik bij Simone voor lichaamswerk. Een moment van rust in mijn hectische afstudeerperiode van mijn master. Naast het lichaamswerk heeft ze me geholpen mijzelf beter te leren kennen aan de hand van de familie opstelling en coaching. HSP zijn, maar wel met een ontzettende drive naar prikkels (HSS) en niet wetend hoe ik hier een balans in moest vinden. Ze heeft me geholpen mijn grenzen beter te leren kennen en naar mijn vermoeidheid te leren luisteren. Het was fijn dat ik met Simone kon afstemmen waar ik tijdens de sessie behoefte aan had. Wilde ik praten dan gingen we praten, maar wilde ik ontspannen dan was daar tijd en ruimte voor. Inmiddels zit ik weer een stuk beter in m’n vel, begrijp ik mijzelf een stuk beter, en ben ik afgestudeerd!

Angeline Evers

Tijdens een middagje sparren met mede-hooggevoeligen in de praktijk van Simone wist ik het: met haar ga ik een afspraak maken. Inmiddels een jaar verder ben ik erg blij met deze keuze. De (h)eerlijke sfeer bij Simone motiveert mij om mijn gevoel te volgen en écht te kiezen voor mezelf. Wat kunnen wij samen lekker kletsen! Diepgaand, op een niveau dat mij past en waar ik iedere keer weer enthousiast van word. Dankjewel Simone voor jouw feedback, warmte en interesse in mijn leven en die van mijn partner en zijn kinderen. 

bottom of page