top of page

Jubileum-acties i.v.m. het 10-jarig bestaan van praktijk Kwetsbare Kracht

Onderstaande kortingsacties gelden als je een sessie boekt in de periode van 9 juni t/m 15 september 2022.

Hieronder een korte samenvatting van het jubileum-aanbod:

 • Kennismaking met mini-opstelling van jouw Innerlijke Familie (1 ½ uur)

 • Stress, burn-out, bore-out scan (1 ½ uur)

 • Massage-sessie met Rebalancing-technieken (1e sessie 1 uur, 2e sessie 1 ½ uur)

 • Zin-in-werk gesprek (1 ½ uur)

 • Oudergesprek (1 ½ uur)

 • Maak kennis met je innerlijke familie (1 ½ uur)

 • Drijfveren-analyse (2 sessies van elk 1 ½ uur)

 • Rouw, verlies en trauma gesprek (1 uur)

   

 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 1 ½ uur om te kijken of coaching iets voor je is voor het vraagstuk waar jij op dit moment mee worstelt.
  In dit gesprek neem ik alle tijd om naar je te luisteren en stel ik je vragen, zodat jouw vraag/probleem verder verhelderd kan worden. Ook zal ik je laten proeven van mijn (systemische) werkwijze.

       

       Kosten: 55 euro (excl. btw) (normaal 70 euro)

 • Stress/burn-out/bore-out scan – post-corona balans opmaken
  17% van de beroepsbevolking in Nederland, zo’n 1,3 miljoen mensen, ervaart burn-out gerelateerde klachten op z’n werk. Veel minder onderzoek is gedaan naar stress, burn-out en vooral bore-out klachten bij hoogbegaafden en hoogsensitieve volwassen in het algemeen, ook niet-werkgerelateerd.
  Ben jij benieuwd waar jij als strong-sensitief persoon staat op de stressladder en hoe het “post-corona” gesteld is met jouw autonome zenuwstelsel en je balans?
  In deze sessie van 1 ½ uur krijg je inzicht in jezelf en in wat jij op dát moment het meeste nodig hebt.

  Kosten: 82 euro (excl. btw) (normaal €109,50)

   

 • Massage-sessie met Rebalancing-technieken
  Heb jij te maken met chronische vermoeidheid, onbegrepen fysieke klachten (bijv. nek-, schouder- en rugklachten) of ziekte? Ben je herstellend van een ziekte of van een burn-out? Of leef jij vooral in je hoofd en lukt het je moeilijk om te luisteren naar de signalen die jouw lichaam afgeeft? Dan is dit een uitgelezen kans om eens kennis te maken met een sessie waarin ik massage-technieken combineer met oa Rebalancing-technieken.
  Dit kennismakingsaanbod bestaat uit 2 sessies:
  we beginnen in een sessie van ongeveer een uur met kennismaken, zodat we kunnen kijken of er een klik is en of deze (therapeutische) massagevorm iets voor jou kan betekenen. Als je door wilt gaan (wat je uiteraard niet meteen in dit eerste gesprek hoeft te beslissen) plannen we een 2e sessie van 1 ½ uur in, waarin we werken op de massagetafel. Ja inderdaad:  “we”, want het is geen behandeling die ik geef en die jij ondergaat; we “reizen” samen een stukje waarbij ik je help te luisteren naar je lichaam, meer in je lichaam aanwezig te kunnen zijn en mogelijk iets meer ontspanning en ruimte in je lichaam te gaan ervaren.

   

       Kosten eerste sessie: 55 euro (excl. btw) (normale prijs: 73 euro)
       Kosten beide sessies: 135 euro (excl. btw)  (normale prijs: 182,50)

 

 • Zin in werk-gesprek
  Zoveel talent en potentieel, zoveel creativiteit en dromen, zoveel intelligentie en toch lukt het veel wilskrachtig hoogsensitieve en (hoog)begaafde volwassenen (die zichzelf meestal niet zo durven noemen) niet om zinvol werk te vinden. Of erger: ze belanden in een burn-out en soms ook een bore-out, maar dat wordt vaak over het hoofd gezien omdat de hoogbegaafdheid en bijbehorende sensitiviteit noch worden gezien, noch erkend…
  In een gesprek van 1 ½ uur gaan we op zoek naar wat jou drijft als het gaat om zinvol en plezierig werk, of dat nu betaald is of onbetaald. Je gaat ontdekken wat jou mogelijk tegenhoudt om jezelf zichtbaar te maken met de vele (begaafde en sensitieve) kwaliteiten die je in je mars hebt, maar die (nog) niet goed uit de verf komen.

  Kosten: 82 euro (excl. btw) (normaal €109,50)

   

 • Oudergesprek (alleen of als ouderpaar)
  Loop je als ouder van een (vermoedelijk) (hoog) begaafd kind, begaafde puber of kleuter met een ontwikkelingsvoorsprong vast in de opvoeding? Heb je het gevoel dat je de hele dag aan het begrenzen bent? Dat jouw kind thuis heel anders is dan op school? Heeft je kind vaak driftbuien of trekt het zich terug? Mis je de verbinding met je kind? Heb je moeite met het innemen van jouw eigen ruimte in jullie gezin (om zelf niet oververmoeid te raken én om een positief rolmodel voor je kind te kunnen zijn?) Twijfel je wellicht of jouw kind wel (hoog)begaafd is of dat er iets anders speelt? Of wil je gewoon meer weten over het opvoeden van een begaafd, gevoelig kind? Dan ben je zeer welkom (alleen of samen met je partner) voor dit vrijblijvende oudergesprek van 1 ½ uur.

  Kosten: 82 euro (excl. btw) (normaal €120,-)

 

 • Maak kennis met je innerlijke familie! - sessie
  In deze sessie van 2 uur maak je kennis met jouw innerlijke familie :). Door het opstellen van vier archetypische clusters van eigenschappen in jou, gesymboliseerd door een man, vrouw, meisje en jongetje, krijg je helder zicht op wat er zich binnenin jou afspeelt, welke innerlijke dilemma’s jou mogelijk belemmeren om voluit, met plezier en een gevoel van zingeving te kunnen leven.
  Je kunt een specifieke vraag/thema opstellen, maar ook als die er niet is, kan een opstelling veel verheldering brengen. Je gaat zien en ervaren hoe het met jouw innerlijke familieleden gesteld is op het moment van de opstelling, wat ieder van hen nodig heeft, en wie in jou mogelijk een beweging kan/kunnen maken.  Zie: https://www.kwetsbarekracht.com/innerlijke-familie

 

       Kosten: 109 euro (excl. btw) (normaal €146,-).
 

 • Drijfveren-analyse
  De IFD (Innerlijke Familie Drijfverentest) is een wetenschappelijk gevalideerde test waarin per innerlijk familielid (zie www.kwetsbarekracht.com/innerlijke-familie) gemeten wordt wat jij wérkelijk belangrijk vindt. Nadat je thuis deze test online invult, bespreken we de uitslag vervolgens in 2 sessies van elk 1 ½ uur. Je krijgt dan antwoord op de vraag: hoeveel ruimte geef ik in mijn huidige werk aan mijn hoogste drijfveren, dus aan datgene wat mij ten diepste drijft in m’n leven? Dit geeft direct aanknopingspunten om in beweging te komen en (werkgerelateerde) thema’s voortaan anders aan te gaan pakken.

  Kosten: 190 euro (excl. btw) (normale prijs: 256,-)

 

 • Rouw- , verlies- en trauma gesprek
  In deze sessie van 1 ½ uur is er alle tijd en aandacht voor de verlieservaringen waar jij recent of al langer geleden mee te maken kreeg en waarvan je merkt dat je moeite hebt om dit te verwerken. Immers, verwerken van trauma, van (levend) verlies, van dat wat er had moeten zijn maar er nooit was, doe jij weliswaar zelf, maar niet alleen. Dat zou onmenselijk zijn.
  Voel je welkom in dit gesprek, waarin ik een veilige bedding bied voor alles wat gevoeld wil worden, en nog niet eerder gevoeld kon worden…

   

       Kosten: 55 euro (excl. btw) (normaal 73 euro)

 

Interesse in of vragen over één of meerdere activiteiten?

Mail of bel me even.

info@kwetsbarekracht.com

Tel. 06-29123940

Afbeelding2.jpg
Afbeelding1.jpg
bottom of page